Asioita Huomioon, Kun Räätälöintiä Pyörä

Asioita Huomioon, Kun Räätälöintiä Pyörä
Spread the love

Pyörä räätälöinti on usein pidetään yhtenä olennaiset asiat paljon pyörä ystäville investoida paljon aikaa ja rahaa. Pyörällä on todella mielenkiintoinen ja edelleen suurentaa jännitystä, joka tulee tämän, jotkut ihmiset mennä pitkä tapa sisällyttää räätälöinnin suunnitelmia, että antaa niiden pyöriä upea ulkonäkö he haluavat.

Mukauttaminen pyörä on tärkeää, ei vain hämmästyttävä esteettisyys se lisää objekti mutta myös mukava ratsastaa kokemus se takaa pitkällä aikavälillä.

Jos haluat muokata oma pyörä lähiaikoina, tässä ovat todennäköisesti asioita, sinun pitäisi harkita räätälöinnin, joka aina tuottaa mahtavia tuloksia.

Sisältää Räätälöinnin Suunnitelmia Off-Road Pyöräily

Koska on todennäköistä, että tulet jossain vaiheessa ajaa pyörä pois tieltä, se on tärkeää, että olet kokeilla räätälöinnin suunnitelmia, jotka on räätälöity pyörä tähän tarkoitukseen.

Ensinnäkin, sinun täytyy varustaa pyöräsi hyvin rakennettu runko pystyy ottamaan iskuja, että kiviä, kiviä ja kuoppia ovat omiaan aiheuttamaan pyörä.

Jos olet mukauttanut pyörä on runko, joka on voimakas iskunvaimentimet ja sopiva korkeus kehon koostumus, olet varma, ratsastaa mukavasti pois tieltä.

Kun ottaa mukava off-road pyöräily vaatii voit muokata pyörä, jossa on hyvin pehmustettu istuin, sinun pitäisi myös keskittyä sisustamiseen pyörä leveä, paksu ja hyvin pinnoitettuja renkaita.

Voisit suunnitella oman pyörän, jolla on laaja istuin valmistettu hiilikuidusta. Vielä tärkeämpää on, renkaat käytät ei pitäisi olla vain paksu, mutta myös riittävän vahva kestämään kaikki paineet off-road maastoissa.

Spicing Pyörä Maali ja Tarvikkeet

Ehkä kukaan ei kiellä, että on tarpeen soveltaa uutta maalikerros vanhan näköinen pyörä yrittää antaa sille uusi mahtava tunne.

Vanha pyörä on tiettyjä on jatkuva kuluminen johtaa viallinen ulkonäkö. Kuitenkin, avulla sopiva pyörä maali, voit muuttaa ulkoasua, että viallinen pyörä.

Muuttamisen sijaan viallisia runko pyörä mestariteos, joka pakkauksissa kunnon pyörä tarvikkeet, voit suihkuttaa runko tuoretta takki tyylikäs maali ja sitten esitellä tarvikkeet haluaisit olla pyörä.

Jos sinulla on helposti lisävarusteita, jotka näyttävät hieman vanha tai likainen, voit korvata ne uusilla, kuten kirkkaat valot, sarvet, kelloja, vesipulloja, ja polkimet uusittu. Jos haluat ratsastaa pyörä rannalla tai noin rannat, voit tarkistaa tämä kokoelma beach polkupyörää.

Liittämällä Tarrat Pyörä

Kun ajattelee, räätälöinnin suunnitelmia vanhanaikainen pyörä, saat todennäköisesti halua kirkastaa ilmeen pyörän runko.

Yksi hyvä vaihtoehto on maalata pyörä, mutta koska tämä voi olla aikaa vievää tai kallista varaa, se on suositeltavaa, että voit kokeilla mielenkiintoinen tarrat, joihin sisältyy jo harrastuksista, mieltymyksistä, ihana merkki tai suosikki lemmikkejä.

Lisää kiinnostavaa, voit hakea tarrat räätälöityjä kanssa nimesi tai vain suosittu lainaus haluaisit tehdä noin, kun pyöräily.

 


Spread the love