Täydellinen Rannat kohteessa Jakarta

Täydellinen Rannat kohteessa Jakarta
Spread the love

Kaupunkien asukkaat ovat enemmän ominaisia äkillisiä kaltevuuden upottaa niiden jäähdytetty toimisto-ja tuuli-up sisälsi palmuja, hiekkaa, kohdata kosketti merituuli. Pois mahdollisuutta, että asut tai työskennellä Jakarta, hauskaa rantaviivaa paeta olet kaipuu ei ole samoin kuin luulisi. Päässä näkyvä rantaviivaa kaupungin värikäs saaret, löytää viisi ihanteellinen rannat sisällä reach-Jakarta. Voit ajatella todella vakavasti varaus luxury hotel Jakarta on valtava valikoima ja tutkia kaikki seuraavat hienot rannat. Huomaat, että olet juuri löytänyt taivaan paikka maan päällä.

Anyer Beach

Huomattavan pitkäksi aikaa Anyer Beach on tullut korkein kohta-mielen valinta nopea rantaviivaa paeta, erityisesti keskellä loppuviikosta. Ranta-alueella on muuttunut ympäri luonut rantaviivaa kaupungin kanssa ylellisyyttä lomakohteet, majatalot, ja hauskoja harjoituksia tehdä. Saatavilla ei ole yhtä paljon kuin kolmen tunnin ajomatka kautta auto tai liikenne -, Anyer on majoitusliike, tarpeeksi edullinen paeta vielä tarpeeksi erottaminen paeta äänekkäästi pääkaupunkiseudun jonkin aikaa. Kokoontumisia, parit, ja perheet arvostavat laaja valikoima harjoituksia, hyppääminen, uinti, vesi-urheilu, saada väliaikainen tatuointi tai takaisin hieroa rannassa.

Ancol

Kattaa pohjoisten rantojen Jakarta, tämä rantaviivaa on sekä yhteisiä hurmaa rantaviivaa ja jatkat etenemistä kaupunkien alueella. Sen hauskan rantaviivaa on kiinnitetty ruokapaikkoja, ostoskeskukset, ja erottuva karnevaaleja kaupunkien asukkaat. Se edellyttää koko päivän hauskaa klo Ancol voi sisällyttää mahtava ratsastaa Dunia Loisto, laiskotella koko päivän jalat sands, etsivät yksityisesti tehty taideteoksia klo ammattitaito mainostaa, kun herkullinen illallinen satamassa, kun saada maksu ulos hämärä-näkymä, ja se on vasta alkua.

Bidadari Island

Joukossa tähdet 110 isles Jakartassa on Tuhansia Saaria, Bidadari tai Angel Island on vähiten vaativa ja lähinnä reach-Jakarta. Vain 30 minuutin pikavenematkan päässä, ja matkustajat voivat päätyä kiehtova pieni saari flaunting jauhe-valkoinen sileä hiekka ja täydellinen, läpikuultava vesi. Bidadari Island on ihanteellinen tavoite joko lyhyt päivä matka tai pitkä pää viikko vietetty yksi sen ranta-bungaloweja. Viime viehättävä rannat, jotka kattavat saaren, Bidadari Island tarjoaa lisäksi hauska tutkimuksessa rantaan, jossa lomalaiset voivat polkupyörällä ympäri saarta tai uskalla tutustua sota-ajan rauniot provinssin aikana.

Pari Island

Pari (Stingray) Saari Jakarta on Tuhansia Saaria on tunnettu sen elämäniloinen ja erittäin paljon pelasti meren elämää, koralliriutat, kalaa, merilevää, ja taivas on rajana sieltä. Huolimatta sen lyhyen erottaminen rannoilta Jakarta (noin tunnin aluksen matkan päässä), Pari Saaren talot luultavasti kaikkein hiljainen ja untainted rannat, mukaan lukien arvostettu Neitsyt Sands Beach, joka ilmaisee juuri sen, mitä nimi ehdottaa. Tällä saarella voi vierailla usean päivän matka, mutta siinä tapauksessa, että päätät jäädä yöksi, älä missaa ihana dawn nähdä Sun Hill.

Tanjung Lesung Beach

Tämä rantaviivaa on nimetty tavanomainen väline punta riisin jyvien , joka puhuu valtion rikkonainen rantaviiva. 15 km turmeltumaton valkoinen hiekka drift on tällä hetkellä valmistautuu todellinen makeover ohjaavat hallintoa, koska tämä rantaviivaa oli delegoitu kuin yksi Indonesian Uusi Bali’. Välillä virheetön sävyjä blues, järkyttävä hiljainen vuorovesi lammet ja pitkä varjoisa kookos puita, kävijät voivat myös lääkeannos itse naapurustossa kulttuuri liittämällä onkiminen verkko ja katsella tapana näyttelyitä.


Spread the love