Hae Albumin Kuvitus itunesiin iPod

Hae Albumin Kuvitus itunesiin iPod
Spread the love

iTunes Artwork Recovery
Ensin ylös, sinun täytyy aktivoida albumin kuvitus paneeli. Siellä on painike oikeassa alakulmassa iTunes-ikkunan, jossa lukee ”Näytä tai piilota kohde kuvamateriaali ja windowviewer”. Klikkaa sitä nähdä taidetta mistään kappaleen.

Voit sitten klikkaa ”Advanced” – paneeli yläreunasta itunesissa. Siellä on vaihtoehto ”Hae Albumin Kuvitus” – paneeli. Klikkaa sitä. Se on edullinen et kuuntele musiikkia tai käyttää minkä tahansa sovelluksen, joka kuluttaa liian paljon MUISTIA. Sinun pitäisi saada ”Käsittely Albumin Kuvitus” päälle lähi-status bar.

Tämä vie aikaa mukaan määrä ei-taidetta kappaleita olet. Kohta täällä on yrittää poistaa kaikki päällekkäisiä kappaleita iTunes. Ottaa ladata samaa kuvaa kappaleen ja sen kopio on vain viivyttää prosessia. Myös kappaleet on merkitty asianmukaisesti, eikä kirjoitusvirheitä kappaleen nimi, albumin nimi tai tyylilaji.

Kun prosessi on valmis, saat ilmoituksen, kaikki kappaleet, joille kuvitus voisi olla haettu. Voit myös käyttää Kansissa kaksinkertaistaa-tarkista, onko mitään muuta kappaletta jäljellä.

Manuaalisesti Lisäämällä Taidetta

Kappaleita iTunes ei saada kuvia, ovat luultavasti niitä, joita et ole ostaa itunesista. Tässä tapauksessa, sinun täytyy etsiä kuvia manuaalisesti Internetin kautta. Sinun täytyy joko saada kappaleita iPod tietokoneeseen, lisätä kuvan ja lähettää ne takaisin iPod jälkeenpäin säilyttää taideteoksia sekä tietokoneeseen ja iPod.

Parhaita paikkoja saada kuvat ovat levy-sivusto, Amazon.com Wikipedia ja discogs.com. Olet todennäköisesti löytää kuvan Wikipediasta, ja jos ei, etsiä muita. Lataa kuva koneellesi, kun olet löytänyt sen oikean. Toinen tapa on skannata CD-edessä kuvan ja käyttää, että skannattu kuva.

Klikkaa kappale, jonka löysit kuvan. Laulu on valittuna, valitse ”File” ylhäältä työkalurivi ja valitse ”Get Info”. Ikkuna kappaleen tiedot olisi pop up.
Siellä on tyhjä neliö oikeassa alakulmassa ikkunan albumin kuvitus. Kopioi kuva ja liitä se aukiolle, tai vedä ja pudota kuva neliö. Klikkaa ”Ok” ja tarkista, laulu tiedosto uudelleen. Sinun pitäisi olla kuvan vasemmassa alakulmassa iTunes-ikkunan.
Jos on olemassa useita kappaleita, jotka on sama kuva, voit valita ne kaikki, käyttäen Shift-klikkaa ryhmitelty useita kappaleita, tai Ctrl-napsauta PC-ja Apple-näppäintä-valitse Macissa. Sitten klikkaa ”Get Info” ja lisätä kuvan, kuten on kuvattu edellä vaiheessa. Klikkaa ”Ok” ja sitten odottaa hetken kuvia lisätä.
Jos kyseessä on laulu jo on kuva, jonka haluat korvata, noudattamalla samaa menettelyä ja vedä ja pudota (tai kopioi ja liitä) uuden kuvan päälle vanhempi.
Jos et näe kuvaa, iPod, poista kappaletta ja lisää se uudelleen. Jos kaikki muu epäonnistuu, saada se uudelleen itunesista. Ole varovainen kun olet saada näitä kuvia Internetistä. Siellä on varmaan tekijänoikeuslakeja kuvia ja sinun täytyy olla varovainen, kun saat ne sivustoja.


Spread the love