HÄMMENTÄVÄÄ TEKNOLOGIA ÄLYKKYYS

HÄMMENTÄVÄÄ TEKNOLOGIA ÄLYKKYYS
Spread the love

Facebook työntekijöiden rutiininomaisesti tukahdutetaan uutisia kiinnostaa konservatiiviset lukijat sosiaalinen verkosto on vaikutusvaltainen trendit” uutiset osiossa, mukaan entinen toimittaja, joka työskenteli hankkeessa. Vähemmän on edistytty latauksen uutisia kuin ennustettu, mutta on olemassa joitakin indikaattoreita halukkuutta maksaa. Audrey, kiitos, että löysit tiesi tämän napa, kun istun täällä niitattu uutiset kuolemasta, mutta ylimääräinen lahjakas Hollywood-näyttelijä/koomikko. Ostajat ovat nämä tavarat selaamalla verkkosivuilla yrityksiä, jotka tarjoavat tällaisia palveluja ja kysyntä tahansa kohteen päätöksensä.

Valtaa maailman-wide-web, yhdessä uusien ja jatkuvasti kehittyvien/yhdistäminen vempaimia niiden hienostunut tekniikoita, vaikuttavat ja vaikuttavat lukijakunta ja kuluttajat, media ja tiedot, ja muodostavat/muotoiluun ne uudelleen ja kehittyvien asiakkaiden ja päättäjä, mitä uutiset ja info sopii niitä tai ei, ja tässä prosessissa, he muokkaavat uutisia ja tietoja, uutisia disseminatiogathering.

Mitään fantastinen asia on, että käyttäjä kommentoi uutisia asioita saada pisteet, joka sallii sinun keskittyä korkeamman laadukkaita kommentteja ja keskusteluja. Analyysi edellä Massa median ympäristöissä ja uutiset ei ole helppo asia, joka voi olla tasapaksuja. Valitettavasti, olemme usein muistuttanut, tosi elämän ja kuoleman breaking news tarinoita, joka muuttaa elämämme ikuisesti.

Vaikka jotkut tarinat voivat viivästyä, kunnes uusi slot on tarjolla, aika herkkä uutiset on usein putosi pysyvästi. Twitter on muuttanut tapaamme kommunikoida ja CNN on ottanut johtavan yhteistyötä heidän uutislähetys niiden linjalla social engagement. Se voi hyvinkin olla, että digitaalisessa valtakunnassa uutiset sektori ei enää hallita sen henkilökohtainen tulevaisuus. Monet uutistoimistot etsivät mobiili alustoilla toimittaa uusia strategioita tuottaa tuloja lähellä markkinoita. Neurofluocytes Teknologia on vain yksi todella kourallinen tekijöitä, miksi teknologia voi tukea ihmiskuntaa


Spread the love